Toimipaikat

Työsalo

Osoite: Länsiranta 4 A 1, 24100 Salo

Työsalo on yhdistyksen hallinnollinen keskus. Lakineuvonta ja koulutukset tapahtuvat Työsalossa. Samassa toimipisteessä sijaitsevat myös jäsenruokala ja jäsenompelimo.

Salon Ekocenter

Osoite: Hämeentie 35, 24100 Salo

Salon Ekocenter on Salon alueen Työttömät ry:n ylläpitämä kierrätysmyymälä. Toiminnan tavoitteena on vähentää syntyvän jätteen määrää tarjoamalla seudun asukkaille ja mökkiläisille hyväkuntoisia, kierrätettyjä tuotteita vaihtoehtona uuden ostamiselle. Toinen keskeinen tavoite on työllistää kaupan alasta ja kestävästä kehityksestä kiinnostuneita henkilöitä.

HUOM! Tällä hetkellä otamme vastaan hyväkuntoisia huonekaluja, elektroniikkaa, kirjoja ja vaatteita. Myymälässä on uusi vastaanottopiste pientavaralle. Odotathan, että myyjä tulee vastaanottopisteelle tarkastamaan lahjoitettavat tuotteet. Kaikkia tuotteita emme valitettavasti voi ottaa vastaan.

Jäsenompelimo

Osoite: Länsiranta 4 A 1, 24100 Salo

Jäsenistö voi hyödyntää korjausompelimon palveluja. Ompelimo on avoinna arkisin klo 8-14.

Havunkadun työpaja

Osoite: Havunkatu 2, 24100 Salo

Havunkadun työpajalla on tarjolla kuntouttavan työtoiminnan paikkoja. Kuntouttava työtoiminta on tarkoitettu niille, jotka ovat olleet työttöminä pidempään ja haluavat ylläpitää omaa työkykyä sekä totuttautua työelämän pelisääntöihin.